Lee Fields & The Sugarman 3 - Dolhuis - Dordrecht (18 januari 2006)

Lee Fields & The Sugarman 3 Dolhuis Dordrecht 2006

Sugarman 3


Daptone Records
De eerste kennismaking met de soul en funk van het Daptone label was met het optreden van Lee Fields, bijgestaand door The Sugarman 3 in het Dolhuis in Dordrecht. Het was voor ons de eerste keer in het Dolhuis en zoals altijd waren we veel te vroeg (mijn schuld!). Wat we aantroffen was een gezellige kleine knusse concertzaal.

Lee Fields & Sugarman 3 Dolhuis Dordrecht 2006
De aftrap van het concert werd verzorgd door The Sugarman 3, en wat konden die gasten spelen. Na drie nummers, waar de soul van af spatte, kwam Lee Fields dwars door het publiek naar het podium. In een geweldig roze kostuum nam hij meteen de leiding, en met een stem die duidelijk geïnspireerd was door James Brown, Eddie Floyd en Otis Redding kon dat ook niet anders. 
Sugarman 3 & Co Pure Cane Sugar

Aan het eind van het concert werden CD's en vinyl verkocht. Met de CD 'Pure Cane Sugar' van The Sugarman 3 & Co in onze zak verlieten we een dampende zaal. Lee Fields, The Sugarman 3, maar ook het swingende Daptone label hadden een onuitwisbare indruk gemaakt.






Lee Fields & The Sugarman 3 
Dolhuis Dordrecht (18 januari 2006)




WE WANT MORE...WE WANT MORE...WE WANT MORE


Daptone Super Soul Revue

In 2014 kwam de Daptone Super Soul Revue naar Europa. Deze revue bestond naast The Sugarman 3 uit Sharon Jones, Charles Bradley en Antibalas.


The Sugarman 3 - Got To Get Back To My Baby
Daptone Super Soul Revue - Piltonfarm, Somerset UK (28 juni 2014)

Reacties