Gregory Porter - Jazzaldia - San Sebastian (24 juli 2013)

Gregory Porter Jazzaldia San Sebastian 2013


Het was warm die vierentwintigste juli 2013 in San Sebastian. Gregory Porter stond om 20.00 uur gepland op het Frigo Podium van de 48e editie van het Heineken Jazzaldia. Dit podium geeft de muzikanten een prachtig uitzicht over de oceaan die voor hen ligt. Nadeel is ook dat de langzaam ondergaande zon recht in hun gezichten schijnt. Gregory Porter liet zich er niet door ontmoedigen, ondanks zijn altijd aanwezige pet.

Voor ons was de muziek van Gregory Porter destijds nog een grote verrassing. En omdat hij op het festival op een klein podium was ingedeeld denk ik dat wij niet de enige waren. Heerlijk zittend met de zon in de rug werden we overweldigd door zijn geweldige stem én door zijn prachtige nummers.




Gregory Porter - 1960 What?
Live@Heineken Jazzaldia, San Sebastian (2013)
Gregory Porter - Vocals
Chip Crawford - Piano
Emanuel Harold - Drums
Aaron James - Bass
Yohsuke Sato - Saxophone





Gregory Porter - Free
Live@Jazz à la Vilette, France (2013)




Het nummer '1960 What?', wat oorspronkelijk op het in 2010 uitgekomen album  'Water' staat verscheen ook op Gregory Porter's compilatie album uit 2014 'Issues Of Life: Features and Remixes', maar dan in een aangepaste versie.


Gregory Porter - 1960 What?
Opolopo Remix (2014)





________________________________________________





WE WANT MORE...WE WANT MORE...WE WANT MORE...





Guest appearances

In 2013 ging Gregory Porter een verbintenis aan met het roemrijke Blue Note label. Naast zijn solo albums is hij een veelgevraagde gast op albums van anderen. Hieronder enkele mooie voorbeelden hiervan.


The Rongetz Foundation feat. Gregory Porter - GoGo Soul (2012)





David Murray Infinity Quartet feat. Gregory Porter - About The Children (2013)

Reacties

Een reactie posten