Jamie Cullum - Jazzaldia - San Sebastian (24 juli 2013)

Jamie Cullum Jazzaldia San Sebastian 2013


Poster 48 Heineken Jazzaldia
Op het prachtige strand 'Playa de Zurriola' van San Sebastian, of zoals de Basken zeggen 'Donostia',  gaf Jamie Cullum een heerlijk energiek concert tijdens de 48e editie van het Heineken Jazzaldia Festival. Met een mengeling van jazz, pop en soul gaf de Engelsman een show waar de vonken vanaf spatte. Springend over het podium én op de piano gaf hij het massaal toegestroomde publiek (50.000!) waar ze voor gekomen waren. Nieuwe nummers van het pas uitgekomen album 'Momentum', oud repertoire,  covers, alles kwam langs in een moordend tempo! En op deze prachtige locatie kon hij het natuurlijk niet laten om een selfie te maken met op de achtergrond de swingende menigte.






Jamie Cullum - The Same Thing
Live@Jazzaldia San Sebastian(2013)
Jamie Cullum - Piano, Vocals 
Rory Simmons - Guitar, Trumpet
Chris Hill - Bass
Brad Webb - Drums
Tom Richards - Keyboards, Saxophone




________________________________________________






WE WANT MORE...WE WANT MORE...WE WANT MORE...


Jazzaldia 2009

Vier jaar eerder, op de 44e editie van Jazzaldia, was Jamie Cullum ook al te bewonderen in San Sebastian. In datzelfde jaar waren er overigens nog meer mooie namen op het festival, zoals onder andere James Taylor en Buena Vista Social Club
Dezelfde band als in 2013 begeleidde hem bij dit optreden, alleen het podium stond dit keer niet op het strand maar elders in de stad, op de Plaza de la Trinidad. Hieronder de live uitvoering van het nummer 'Get Your Way' van zijn tweede album 'Catching Tales' uit 2005.


Jamie Cullum - Get Your Way
Live@Jazzaldia San Sebastian(2009)

Reacties